Προφιλ Comfortbnb

Προφιλ Comfortbnb

Η ομάδα της Comfortbnb δημιουργήθηκε από τη μία μετά από πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας έτσι αρχικά την ανάγκη για άνεση και οικειότητα σ τη διαμονή και από την άλλη ως ιδιοκτήτες ακινήτων ξέρουμε τη σημασία της μεγιστοποίησης της απόδοσης του ακινήτου μας.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε τη εμπειρία μας αλλά και την ανάγκη μας δουλειά με αποτέλεσμα να είμαστε στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης ήδη κάποια χρόνια!

Η επικοινωνία με τους επισκέπτες, η εγγύτητα και η άμεση ικανοποίηση των αναγκών τους αποτελούν για εμάς στόχο αλλά και το πλέον ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα!

Η ομάδα μας έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση ακινήτων ώστε να είναι αποδοτικά και ελκυστικά για τους πελάτες, φροντίζοντας τα ως ιδιοκτήτες και όχι σαν απλοί διαχειριστές , έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών!

Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, το πάθος και η εμπειρία μας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά μας, που θα σας κάνουν να μας αναζητήσετε..Τι θα λέγατε να μας γνωρίσετε και να τα διαπιστώσετε και εσείς?

Πλήρης Διαχείριση του Ακινήτου σας

για Βραχυχρόνια Μίσθωση
Προβολή του Χώρου σας, Διαχείριση Κρατήσεων, Υπηρεσίες Υποδοχής, ότι άλλο χρειάζεται για μια πιο αποτελεσματική αξιοποίηση του σπιτιού, του εξοχικού σας.